Teil on vaja:
2 supilusikatäit oliiviõli
1 punane sibul, hakitud
2 küüslauguküünt, hakitud
1 tl kuivatatud pune
½ tassi värskeid peterselli lehti
280 g väikseid spinatilehti
300 g tatrapastat
350 g pooleks lõigatud kirsstomateid
½ tassi parmesani (serveerimiseks)
Tootmine:
1. Küpseta suures potis keskmisel kuumusel õlis sibul, küüslauk ja pune (umbes 5 minutit või kuni need on pehmed).
2. Lisa potti petersell ja spinat, kata kaanega ja küpseta paar minutit või kuni spinat on pehme.
3. Samal ajal keeda pasta vastavalt pakendi juhistele. Jäta osa pastavett alles.
4. Püreesta väikeses blenderis või saumikseris spinatisegu kreemjaks ja ühtlaseks. Sega kurnatud pastaga ja lisa vajadusel ülejäänud vesi.
5. Serveeri pasta kirsstomatite ja parmesaniga.
Saagis: 4 portsjonit
Retsept: healthfood.com
Only registered users can comment.
Register or Login