Valge šokolaadi ja makadaamiapähkli küpsised

    Proovige neid valge šokolaadi makadaamiapähkli küpsiseid! Saate neid hoida õhukindlas anumas toatemperatuuril kuni neli päeva ja külmkapis kuni ühe nädala.


    Teil on vaja:
    1 tass võid, sulatatud
    ¾ tassi pruuni suhkrut
    ½ tassi valget suhkrut
    2 suurt muna
    ½ tl vaniljeekstrakti
    ½ tl mandli ekstrakti
    2 ½ tassi universaalset jahu
    1 tl söögisoodat
    ½ tl soola
    1 tass jämedalt hakitud makadaamiapähkleid
    1 tass jämedalt hakitud valget šokolaadi


    Tootmine:
    1. Kuumuta ahi 180 kraadini.
    2. Vahusta või, fariinsuhkur ja valge suhkur suures kausis elektrimikseriga heledaks ja kohevaks vahuks. Klopi ükshaaval sisse munad, seejärel sega hulka vanilli- ja mandliekstrakt.
    3. Teises kausis sega jahu, sooda ja sool. Sega see jahusegu järk-järgult võisegusse; lisa makadaamiapähklid ja valge šokolaad.
    4. Kühveldage tainast lusikaga ja asetage see 5 cm vahedega ahjuplaadile.
    5. Küpseta eelkuumutatud ahjus kuldpruuniks (umbes 10 minutit).

    Saagis: 48 küpsist
    Retsept: allrecipes.com

Visitors comments

New comment

Only registered users can comment.

Register or Login