Proovige neid valge šokolaadi makadaamiapähkli küpsiseid! Saate neid hoida õhukindlas anumas toatemperatuuril kuni neli päeva ja külmkapis kuni ühe nädala.
Teil on vaja:
1 tass võid, sulatatud
¾ tassi pruuni suhkrut
½ tassi valget suhkrut
2 suurt muna
½ tl vaniljeekstrakti
½ tl mandli ekstrakti
2 ½ tassi universaalset jahu
1 tl söögisoodat
½ tl soola
1 tass jämedalt hakitud makadaamiapähkleid
1 tass jämedalt hakitud valget šokolaadi
Tootmine:
1. Kuumuta ahi 180 kraadini.
2. Vahusta või, fariinsuhkur ja valge suhkur suures kausis elektrimikseriga heledaks ja kohevaks vahuks. Klopi ükshaaval sisse munad, seejärel sega hulka vanilli- ja mandliekstrakt.
3. Teises kausis sega jahu, sooda ja sool. Sega see jahusegu järk-järgult võisegusse; lisa makadaamiapähklid ja valge šokolaad.
4. Kühveldage tainast lusikaga ja asetage see 5 cm vahedega ahjuplaadile.
5. Küpseta eelkuumutatud ahjus kuldpruuniks (umbes 10 minutit).
Saagis: 48 küpsist
Retsept: allrecipes.com
Only registered users can comment.
Register or Login