Kanasupp

    Kodune kana-nuudlisupp on suurepärane idee õdusateks külmahooaja õhtuteks.


    Teil on vaja:
    4 kanakintsu (kondita, nahata)
    ¼ teelusikatäit koššersoola
    1 tl oliiviõli
    ½ tassi tükeldatud sibulat
    ½ tassi sellerit, tükeldatud
    ½ tassi porgandit, kooritud ja viilutatud
    3 küüslauguküünt, hakitud
    4 tassi kana puljongit
    2 kuiva loorberilehte
    must pipar maitse järgi
    1 tass munanuudleid (umbes 40 g)
    petersell (puista peale - soovi korral)


    Tootmine:
    1. Maitsesta kana soolaga. Kuumuta suur kastrul keskmisel kuumusel.
    2. Lisa õli, sibul, seller, porgand ja küüslauk ning prae pehmeks (umbes 5 minutit).
    3. Lisa kana, kanapuljong, 1/4 tassi vett, loorberilehed ja 1/8 tl musta pipart.
    4. Kuumuta kõrgel kuumusel keemiseni, seejärel kata ja alanda kuumust. Küpseta, kuni kana on piisavalt pehme, et seda kahvliga hõlpsalt purustada (umbes 35 minutit).
    5. Eemalda loorberilehed, tükelda kana kahe kahvliga jämedalt ja tõsta supi sisse, lisa pasta ja küpseta vastavalt pakendi juhistele. Kaunista supp peterselliga ja serveeri. Maitsev!


    Saagis: 4 portsjonit
    Retsept: skinnytaste.com

Visitors comments

New comment

Only registered users can comment.

Register or Login