Avokaado röstsai munaga (4 valmistamismeetodit)

    Siin on 4 võimalust avokaado röstsaia valmistamiseks munaga: segatud, pošeeritud, kõvaks keedetud või praetud.


    Teil on vaja:
    1 viil täistera- või gluteenivaba leiba, röstitud
    1/4 väikest avokaadot, purustatud
    õli
    1 suur muna
    koššersool ja must pipar (maitse järgi)
    kuum kaste või punase pipra helbed (vastavalt vajadusele)


    Tootmine:
    Püreesta avokaado väikeses kausis ning maitsesta soola ja pipraga.


    1. Praemuna versioon (inglise keeles: Sunny Side Up Egg):
    Kuumuta väike pann madalal kuumusel, määri õliga (või kasuta võid) ja löö muna ettevaatlikult pannile. Katke ja kuumutage, kuni munakollane on soovitud tekstuuriga.


    2. Kõvaks keedetud muna valik (inglise keeles: Hard Boiled Egg):
    Aseta muna potti ja lisa nii palju külma vett, et see kataks 2-3 cm potti.
    Keeda vett keskmisel kuumusel. Kui vesi keeb, keera pliit kinni ja kata pott 20 minutiks kaanega – muna lõpetab auramise. Hoidke muna jooksva külma vee all, et muna jahutada, seejärel koorige see.


    3. Variant munapuder (inglise keeles: Secrambled Egg):
    Klopi väikeses kausis kahvliga lahti muna ja maitsesta näpuotsatäie soolaga. Kuumuta väike pann madalal kuumusel. Kui pann on kuum, määri see õliga (või kasuta võid) ja vala muna. Aeglaste liigutustega pühime pannilabida servadest keskele ja küpsetame sel viisil, kuni munade tekstuur panni põhja lähedal on juba kindel, kuid pealt on veel niiske (umbes 2 -3 minutit).


    4. Keedetud muna versioon (inglise keeles: Poached Egg):
    Keeda väike pott vett. Murra muna kaussi. Kui vesi keeb, lisa veele 1 tl valget äädikat ja sega ringjate liigutustega, kuni tekib keeris. Alandage kuumust, seejärel asetage muna ettevaatlikult poti keskele ja keetke 3-4 minutit, kuni munakollane on teie maitse järgi küpsenud. Eemaldage muna lusikaga ja asetage see paberrätikule.


    Avokaado röstsaia jaoks:Tõsta saiaviilule püreestatud avokaado, pane peale valmis muna, puista peale soola ja pipart. Maitsesta soovi korral kuuma kastme või punase pipra helvestega.

    Saagis: 1 portsjon
    Retsept: skinnytaste.com

Visitors comments

New comment

Only registered users can comment.

Register or Login