Gluteenivaba vegan salat

    See gluteenivaba vegan salat on suurepärane valik külmaks aastaajaks.

    Muide, see sobib suurepäraselt ka pidulikule lauale.
    Teil on vaja:
    2 tassi lehtkapsast või mädarõigast
    1 bataat, viilutatud ja praetud
    ½ õuna, lõigatud õhukesteks viiludeks
    ¼ tassi kõrvitsaseemneid
    ¼ tassi kuivatatud jõhvikaid
    ¼ tassi pekanipähklit (karri pähkleid).
    ½ avokaadot
    Vegan juust (vastavalt teie soovile)
    Kreekerid (vastavalt teie nõudele)
    Tootmine:
    Sega koostisosad suures kausis. Kõige peale lisa veganjuust ja murendatud kreekerid omal valikul. Salatit võid maitsestada sinepikastme või mee-küüslaugu-õli-äädikakastmega.
    Saagis: 4 portsjonit
    Retsept: lesswithlaur.com

Visitors comments

New comment

Only registered users can comment.

Register or Login