See gluteenivaba vegan salat on suurepärane valik külmaks aastaajaks.
Muide, see sobib suurepäraselt ka pidulikule lauale.
Teil on vaja:
2 tassi lehtkapsast või mädarõigast
1 bataat, viilutatud ja praetud
½ õuna, lõigatud õhukesteks viiludeks
¼ tassi kõrvitsaseemneid
¼ tassi kuivatatud jõhvikaid
¼ tassi pekanipähklit (karri pähkleid).
½ avokaadot
Vegan juust (vastavalt teie soovile)
Kreekerid (vastavalt teie nõudele)
Tootmine:
Sega koostisosad suures kausis. Kõige peale lisa veganjuust ja murendatud kreekerid omal valikul. Salatit võid maitsestada sinepikastme või mee-küüslaugu-õli-äädikakastmega.
Saagis: 4 portsjonit
Retsept: lesswithlaur.com
Only registered users can comment.
Register or Login