Rõõmsa köögiviljasupi valmistamine on lihtsam kui arvate! Soojendav ja toitev see isetehtud supp on suurepärane idee õhtuks ja muide, sobib see ka järgmise päeva lõunasöögiks.
Teil on vaja:
1 supilusikatäis oliiviõli
8 keskmist porgandit, viilutatud
2 suurt sibulat, hakitud
4 sellerit, tükeldatud
1 suur roheline paprika, kivideta ja tükeldatud
1 küüslauguküüs, hakitud
2 tassi hakitud kapsast
2 tassi külmutatud hakitud rohelisi ube (umbes 225 g)
2 tassi külmutatud herneid (umbes 225 g)
1 tass maisi (umbes 140 g)
1 purk (umbes 400 g) kikerherneid, pestud ja nõrutatud
1 loorberileht
kana puljong
1 tl kuivatatud peterselli
1 tl soola
1 tl kuivatatud majoraani
1 tl kuivatatud tüümiani
½ tl kuivatatud basiilikut
¼ teelusikatäit pipart
6 tassi vett
1 purk (umbes 800 g) tükeldatud tomateid, nõrutamata
Tootmine:
1. Kuumuta potis õli keskmisel kuumusel. Prae porgandid, sibul, seller ja pipar pehmeks. Lisa küüslauk; küpseta segades 1 minut. Segage ülejäänud koostisosad; keema.
2. Alanda kuumust ja hauta kaane all, kuni köögiviljad on pehmed (1–1½ tundi). Eemalda loorberileht.
Saagis: 16 portsjonit
Retsept: tasteofhome.com
Only registered users can comment.
Register or Login