Südamlik köögiviljasupp

    105

    Rõõmsa köögiviljasupi valmistamine on lihtsam kui arvate! Soojendav ja toitev see isetehtud supp on suurepärane idee õhtuks ja muide, sobib see ka järgmise päeva lõunasöögiks.

    Teil on vaja:
    1 supilusikatäis oliiviõli
    8 keskmist porgandit, viilutatud
    2 suurt sibulat, hakitud
    4 sellerit, tükeldatud
    1 suur roheline paprika, kivideta ja tükeldatud
    1 küüslauguküüs, hakitud
    2 tassi hakitud kapsast
    2 tassi külmutatud hakitud rohelisi ube (umbes 225 g)
    2 tassi külmutatud herneid (umbes 225 g)
    1 tass maisi (umbes 140 g)
    1 purk (umbes 400 g) kikerherneid, pestud ja nõrutatud
    1 loorberileht
    kana puljong
    1 tl kuivatatud peterselli
    1 tl soola
    1 tl kuivatatud majoraani
    1 tl kuivatatud tüümiani
    ½ tl kuivatatud basiilikut
    ¼ teelusikatäit pipart
    6 tassi vett
    1 purk (umbes 800 g) tükeldatud tomateid, nõrutamata
    Tootmine:
    1. Kuumuta potis õli keskmisel kuumusel. Prae porgandid, sibul, seller ja pipar pehmeks. Lisa küüslauk; küpseta segades 1 minut. Segage ülejäänud koostisosad; keema.

    2. Alanda kuumust ja hauta kaane all, kuni köögiviljad on pehmed (1–1½ tundi). Eemalda loorberileht.
    Saagis: 16 portsjonit
    Retsept: tasteofhome.com

Visitors comments

New comment

Only registered users can comment.

Register or Login