See gluteenivaba kookose- ja köögiviljakarri retsept on tervislik valik teie õhtusöögiks, mille valmistamiseks kulub vähem kui 25 minutit.
Teil on vaja:
1 supilusikatäis õli
400 g kõrvitsat, lõigatud 1 cm kuubikuteks
1 lusikas suitsupaprikat
½ supilusikatäit jahvatatud köömneid
½ supilusikatäit garam masala vürtsisegu
1 tl jahvatatud kaneeli
½ tl jahvatatud ingverit
¼ tl kuivatatud tšillihelbeid
400 ml kookospiima
1 spl tomatipüreed
näputäis soola ja pipart
1 purk kikerherneid (nõrutatud)
2 peotäit spinatit
1 spl sidrunimahla (valikuline)
200 g maitsestamata jogurtit (vajadusel kasuta veganjogurti alternatiivi)
1 peotäis talisibulat
Soovitatav on serveerida riisiga
Tootmine:
1. Kuumuta õli pannil keskmisel kuumusel, lisa kõrvits ja lase õlis veidi praadida.
2. Lisa paprika, köömned, garam masala, ingver, kuivatatud tšillihelbed ja kaneel ning sega, et kõrvits kataks vürtsidega. Küpseta umbes minut, kuni tunned vürtside aroomi.
3. Lisa kookospiim, tomatipüree, sool ja pipar, sega korralikult läbi, seejärel lisa kikerherned. Hauta, kuni kõrvits on pehme, selleks peaks kuluma umbes 10 minutit.
4. Lisa spinat (ja soovi korral sidrunimahl).
5. Sega hulka jogurt ja lase madalal kuumusel kuumutades karril pakseneda.
6. Serveeri riisiga.
Saagis: 2 portsjonit.
Retsept: glutenfreecuppatea.co.uk
Only registered users can comment.
Register or Login