Vegan-sojaguljašš

    Vaja läheb:  100 g soja-hakkliha või sojatükke 1 purk konservtomateid 1 keskmine porgand 1 väike sibul 100 ml kookospiima 1 tl kurkumit 1 tl paprikapulbrit 0,5 tl jahvatatud kaneeli 0,5 tl jahvatatud köömneid näpuotsaga soola ja pipart küpsetamiseks sulatatud gheed Valmistamine: 1. Keeda sojatükid. Maitsesta soovi korral köögiviljapuljongiga. 2. Haki sibulad ja porgandid ning prae pehmenemiseni. 3. Lisa soja köögiviljade juurde pannile, sega ja prae kergelt läbi. 4. Lisa vürtsid: köömned, kurkum, paprika ja kaneel.  Enne lisamist võid vürtsid eraldi pannil läbi röstida, et need oleksid aromaatsemad. 5. Lisa konservtomatid koos mahlaga pannile, sega hoolikalt ning lase madalal kuumusel paar minutit podiseda. 6. Lisa sool ja pipar enne hautamist. 7. Naudi mõnusalt soojendavat rooga!

Ingredients

Visitors comments

New comment

Only registered users can comment.

Register or Login