Valmistatud kuldsest päikese käes küpsenud maisist ja köögiviljadest, looduslikult nisu-, gluteeni-, piima- ja munavaba. See toode on mitmekülgne ja sobib veganitele.
Kollageen annab küllastustunde ja on soovitatav füüsiliselt aktiivsetele inimestele. Kollageen imendub kergesti ja annab suure annuse energiat.
Hüdrolüüsitud kollageen, mango maitse. GMO vaba.
Hüdrolüüsitud kollageen, ananassi maitse. GMO vaba.
Hüdrolüüsitud kollageen, maasika maitse. GMO vaba.
Eksootiline vürts, millel on eriline aroom ja unikaalne magus ja vürtsikas maitse. Sobib magusate roogade ja jookide maitsestamiseks - pudrud, pilaf, jogurt, šokolaad, puuviljasalat, koogid, piparkoogid, koogid, kompotid, leib, küpsised, kohv ja tee. Mitte tarbida kuumtöötlemata.
See on meeldiva maitsega jook, looduslik toniseeriv, eriti sobiv kasutada peale aktiivset sportlikku tegevust energia taastamiseks.
Apteegitilli seemnetel on atraktiivne lõhn, magus maitse, mis meenutab aniisi.
Panch Puran on populaarne bengali vürtsisegu, mis on valmistatud 5 tavaliselt kasutatavast eksootilisest vürtsist ja panch tähendab bengali keeles viit.
Köömneid kasutatakse suppide, hautiste ja jookide maitsestamiseks.
See on suurepärane looduslik magusaine, mis on rikas kaaliumi, kiudainete ja antioksüdantide poolest. Mitte-GMO ja sobib veganitele.
Sobib suurepäraselt kuuma šokolaadi ja muude kuumade jookide valmistamiseks, piimakokteilide, pudingite, erinevate küpsetiste maitsestamiseks, magustoitude kaunistamiseks.
Orgaaniline lõhnatu rafineeritud kookosõli sobib ideaalselt toiduvalmistamiseks.
Hernes on üks toitainerikkamaid taimseid saadusi, mis ergutab seedemahlade eritumist, sisaldab rohkelt valke, süsivesikuid, mineraalaineid. Oma kõrge toiteväärtuse tõttu on herned suurepärane toode, mis rikastab teie igapäevast toitumist. Samuti on neis palju kiudaineid, mis on olulised seedimise ja terve sooletegevuse reguleerimiseks ja säilitamiseks.
Tatart peetakse üheks kõige kasulikumaks toidukultuuriks maa peal. Selles on rohkem mineraale kui enamikus teistes ristõielistes põllukultuurides. Tatar sisaldab palju kiudaineid, antioksüdante ja kõiki asendamatuid aminohappeid.
Tatart peetakse üheks kõige kasulikumaks toidukultuuriks maa peal. Selles on rohkem mineraale kui enamikus teistes ristõielistes põllukultuurides. Tatar sisaldab palju kiudaineid, antioksüdante ja kõiki asendamatuid aminohappeid.