Jaapani orgaanilised oad (adzuki) on suurepärane kiudainete ja taimsete valkude allikas.
Orgaanilised kikerherned on kõhtu toitev toiduaine. Sisaldab palju taimseid valke ja kiudaineid. Sobib lisamiseks hautistele, salatitele ja suppidele.
Maheda maitsega orgaanilised punased läätsed. Sobib taimetoitlastele, veganitele ja laktoositalumatusega inimestele. Oma maheda maitse tõttu sobib eriti hästi lastetoiduks. Kiiresti valmiv – leotamist pole vaja.
orgaaniline popkorn POP CORN - maitsev suupiste kogu perele.
Orgaanilised koostisosad; Palju kiudaineid; Ei ole lisatud valget suhkrut;
Mahe kaunviljade segu on suppide valmistamisel asendamatu.
Loomakujuline värviline pasta – miks mitte!
Pasta on valmistatud 100% orgaanilisest maisijahust
Pasta on valmistatud 100% orgaanilisest riisijahust
Pasta on valmistatud 100% orgaanilisest riisijahust
Kollased läätsed on hea taimse valgu allikas.
Kreeka hörreniseemned, tuntud ka kui Methi, on Ida köögis väga populaarne maitseaine, eriti Indias, Egiptuses ja Kreekas. Need seemned omavad erakordset, õrnalt mõru ja teravat maitset, mis avaldub kõige paremini siis, kui neid töödeldakse kuumusega. Neid kasutatakse laialdaselt maitseainena kastmetes, suppides, oatoitudes ja isegi kohvis.
Fenugreek (Kreeka pähkel) on üheaastane aromaatne ravimtaim kaunviljaliste perekonnast, mida kasutatakse laialdaselt India, Etioopia ja Põhja-Aafrika köökides. Selle purustatud seemnepulber annab toitudele erilise, kergelt mõru aroomi ja rikkaliku värvuse. Et maitse täielikult avalduda, on soovitatav vürtsid enne kasutamist kergelt röstitud.
Ökoloogilised mustade ubade spagetid – valgu- ja kiudainerikas valik
Ökoloogilised soja- ja adzuki ubade spagetid – kõrge valgusisaldusega gluteenivaba valik